Rólunk

A reklám 94 grafikai stúdió 1994 nyarán alakult, 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Megalakulásunkkor elsősorban nyomdaipari munkákkal foglalkoztunk, kiegészítve egy Budapest egyes kerületeiben negyedévente ingyenesen megjelenő információs- és reklámkiadvány szerkesztésével és kiadásával.

1997-es év elejétől, megrendelőink igényeinek folyamatos bővülését felismerve, profilunkat tovább bővítettük reklámdekorációs tevékenységgel. Munkánk során komplex szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a kivitelezésig, minőségi alapanyagok felhasználásával és kiváló gépparkunk segítségével. Az egyik fő profilunkhoz – a reklámtábla gyártáshoz – szorosan kapcsolódó szereléstechnikai munkálatokat az erre szakosodott profi csapatunk végzi az anyagbeszerzéstől a munka teljes átadásáig.

2011-től foglalkozunk egyedi és céges ajándéktárgyak emblémázásával, mennyiségtől függetlenül.

Megrendelőink (cégünk méretéből adódóan) elsősorban a mikro- és kisvállalkozások köréből kerültek ki, de dolgozunk önkormányzatoknak, és a gazdasági élet egyéb szereplőinek is.

A határidő, a minőség és a versenyképes ár ebben az erősödő versenyben egyre nehezebben összeegyeztethető. Mi mégis ezt tűztük ki célul – és sikeresen meg is valósítottuk – hiszen számos ügyfelünk a kezdetektől napjainkig gyarapítja elégedett megrendelőink táborát.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

A reklám 94 grafikai stúdió csapata